mandag den 17. marts 2014

En herlig lang weekend

Johs har haft en rigtig god opstart i børnehave, men efter næsten en hel uge som børnehavebarn var skønne Johs godt brugt, og trængte mildest talt til en fridag... Så i fredags besluttede vi at Johs skulle blive hjemme hos Otto og mig. Det blev sådan en hyggelig dag med fjernsyn, madpakke ved det lille bord og gåture i "hundeskoven"


Det er vigtigt at få det hele med ;-) - og en fridag er jo ikke en undskyldning for ikke at være ordentligt klædt på ;-)


Da det jo var Nikolaj, der havde indkøring med Johs i børnehaven, havde jeg ikke haft fornøjelsen af at se madpakke-seancen... Dét fik jeg så mulighed for på vores fridag (minus samspillet med de andre "hvad har du med?" "skal vi bytte?"). Så pertentligt madpakken bliver åbnet, indholdet vurderet og pakket ud :-) Herpå spiser vi lidt af det, og lidt af det, lidt af det... og så forfra :-)


Hundeskoven er det lille grønne område i nærheden, hvor Sofus ofte har mulighed for at løbe fri - ligesom så mange andre hunde får lov til lige netop dér - deraf navnet. På vejen derned sidder Johs i søskende sædet, og fortæller historier... Er du færdig, er mange historier i det lille hoved ;-) Vel forbi bilerne og de hurtige cyklister kommer han ned at gå selv... og i hundeskoven er der jo flere parallelle stier - og så kan vi jo få hver vores... Man er jo lidt sej, når man går på "sin egen sti" ;-)

Lørdag var Johs og Nikolaj ude for at hente sand til indkørslen og Johs' sandkasse, der under diverse vinterstorme næsten var blevet tømt for sand. Dér hvor de var skulle man selv op på sandbjerget og skovle det sand man skulle bruge ned i spande... Johs havde medbragt sin egen haveskovl, og så var det jo bare at komme i gang... 
Noget så festligt... :-)



Om eftermiddagen kom Farmor og Farfar på besøg og gav Johs lidt vip-tid... sååå dejligt :-) De ville jo nok også gerne se lidt til Otto, men det synes Johs helt åbenlyst ikke var sønderlig nødvendigt ;-)

Søndag skulle vi prøve det "nyanlagte" (vi havde jo ikke været der før - og så må det jo være nyt) sportsanlæg... Dér er nogle super gode bakker og baner at løbe rundt på og huller at hoppe ned i... og meget spændende og lidt farlige reb-broer, der skulle krydses. 






Til sidst skulle vinderne jo kåres... og man ser sur ud når man er nummer to og er glad når man vinder :-)


Og lige et bonusbillede af Otto, der er blevet rigtig god til at ligge på maven :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar