torsdag den 3. april 2014

Otto - 3 måneder


I går blev Otto 3 måneder - han bliver da bare mere og mere skøn... Nu kan det da snart ikke blive bedre ;-). Han er stadig super opmærksom, glad og mild - og græder stort set aldrig. Det betyder dog ikke at han ikke kan sige til og fra, når der er noget han vil eller ikke vil. Eksempelvis,når jeg ikke leverer maden hurtigt nok, eller hvis legen med Johs bliver for meget for ham - så råber og græder han, så man ikke er i tvivl om hans holdning til situationen - og godt for DET!!! Ligeledes er han også tydelig, når han gerne vil snakke og lege - og er rigtig dygtig til at sørge for at man holder fokus på ham :-)


Otto 3 måneder... han er vist ved at sige noget på billedet, men jeg har fanget ham imellem ord ;-)


Vi har ikke været så flittige med at få ham om på maven, så stillingen har jo ikke været vandt for ham... Men her ser han vist TV, og så kan man jo ligge der læææææænge ;-)


Otto har fundet ud af at han har hænder, og kan nu føre dem op til munden - helt som det er meningen man skal i hans alder ;-)


Der er nogen MEGET spændende dyr på det tæppe :-)


Otto synger en lille godnatsang :-)


Indimellem larmer Otto så meget at vi tager ørebøffer på... Nej pjat... Johs kan efter en lang dag i børnehave være temmelig lydfølsom, og så skal ørebøfferne hjælpe ham til lidt ro...


Weekenden bød på skattejagt... den gode af slagsen, hvor skatten faktisk var en lille skat i form af en pakke Snøfler - som jo altså smager bedst når de bliver indtaget i haven med kaffe/saftevand


Johs synger sange for Otto, og efterhånden synes Otto faktisk at det er god underholdning :-)


Den anden aften faldt de to drenge i søvn med hinanden i hånden... SÅÅÅÅÅ sødt :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar